Answer these current affairs questions

Sep 05 2020 10:27 AM
Answer these current affairs questions

1. Which state government has banned sugar company from direct tendering in the state?
Answer: Government of Uttar Pradesh.

2. Bangladesh High Court has announced which women should be given rights on both agricultural and non-agricultural land?
Answer: Hindu widow women.

3. Who has resigned from the post of Special Adviser to Pakistan PM?
Answer: Former Lieutenant General Aseem Bajwa.

4. Which new rifle between India and Russia has been approved for construction in India and which company will build it?
Answer: AK 203 - Indo-Russian Rifle Private Limited (IRRPL).

5. Which website has been launched by CSM Technologies, an Odisha company, to track the Covid-19 vaccine?
Answer: www.covatrack.in

6. How many slum huts situated along the 140 km railway tracks of Delhi have to be removed as per Supreme Court's order?
Answer: 48 thousand slums.

7. Andhra Pradesh government has banned which online games?
Answer: Poker and Rummy games.

8. What is the number of coronavirus cases in India so far?
Answer : 39,36,747 (68,472 deaths).

9. Facebook has banned which BJP MLA for spreading violence on social media?
Answer: T. Raja Singh (Telangana).

10. Who has been appointed as the new CEO of Railway Board?
Answer: Vinod Kumar Yadav.

Read this quiz to score good marks in competitive exam

Remember this important current affairs quiz to get success in competitive exams

Want to get good marks in competitive exams, answer these questions