Answer these important questions if you are preparing for government exams

Jul 25 2020 07:20 PM
Answer these important questions if you are preparing for government exams

1. Who has been appointed as the new and fifth member of the Supreme Court Collegium?

Answer : Justice YU Lalit.

2. Which tournament has the International Cricket Council (ICC) decided to postpone this year?

Answer : Men's T20 World Cup.

3. Which Indian company has won ITC Sustainability Award 2019 in Corporate Excellence category?

Answer : The power generation company NTCPC.

4. Government of India has given additional charge of IC Limited Director Sanjeev Kumar to which post?

Answer : Chairman and Managing Director of the company.

5. In the second Test played between England and West Indies, England has defeated the visiting team by how many runs?

Answer : 113 runs.

6. What awards will not be given this year because of the football season interrupted by Corona?

Answer : The prestigious Ballon Diaar Award.

7. Which 70-year-old Odia actor has passed away?

Answer : Bijay Mohanty.

8. What is the number of corona virus infected in India so far?

Answer : 11,55,191 (28084 deaths)

9. According to a study by Stony Brook University researcher Neelima Shehgal and her team, how old is the universe?

Answer : 13.8 billion years old.

10. How many times has the Batminton World Federation (BWF) decided to limit the term of office of the President?

Answer : For four times.

Also Read-

Telangana High Court orders investigation on excessive fees levied by private hospitals for treating covid19 patients

Remember these important questions if you are preparing for competitive exams

Remember this quiz to get good marks in competitive exams

Popular Stories