Top 10 tips to get good marks in the competitive examination, read this important quiz

Sep 12 2020 10:56 AM
Top 10 tips to get good marks in the competitive examination, read this important quiz

1. Which company has become the first company in the country to achieve a market cap of two hundred billion dollars?
Answer: Reliance Industries.

2. Which team has won the Caribbean Premier League (CPL) 2020 title?
Answer: Trinbago Knight Riders (TKR).

3. Which actor and former MP has been appointed as the head of the National School of Drama?
Answer: Paresh Rawal.

4. Which position has the country reached with a loss of 26 points in the Economic Freedom Index?
Answer: On the 105th place.

5. According to rating agency CRISIL, what percentage of the country's GDP can be recorded in the financial year 2020-2021?
Answer: Nine percent.

6. EPFO has announced insurance of how many lakh rupees to its nominees on account of death due to accident or illness of their account holders?
Answer: Seven lakhs.

7. Which people in Uttar Pradesh have been recognized as property rights and family members?
Answer: Third Gender.

8. What is the number of corona virus-infected in India so far?
Answer : 45,62,415 (76,271 deaths).

9. By whom has the Corona vaccine been banned due to side effects on a Volunteer?
Answer: Company AstraZeneca and Oxford University.

10. Former Union Minister and senior RJD leader resigned from the party, what is his name?
Answer: Raghuvansh Prasad Singh.

Also Read:

Vacancy for the post of Project Associate, know the last date

Recruitment for the vacant posts of professors, will get attractive

Job opening for the following posts in Bihar PSC

Recruitment for the post of Additional General Manager, salary Rs. 240000