Where was the first edition of icc men's T20 Cricket World Cup held?

1. Where will the next ICC Men's T20 Cricket World Cup be held?

(a) Australia
(b) India
(c) Oman
(d) United Arab Emirates

option:

(a) only a

(b) Only b

(c) Both a and b

(d) Both c and d

Answer: (d)

2. Where was the first edition of icc men's T20 Cricket World Cup held?

(a) India
(b) England
(c) South Africa
(d) None of the above

Answer: c

3. Which country won the first edition of icc men's T20 Cricket World Cup?

(a) Sri Lanka
(b) West Indies
(c) Pakistan
(d) India

Answer: d

4. Which of the following statements is correct regarding ICC Men's T20 Cricket World Cup?

(a) The first ICC Men's T20 Cricket World Cup was held in 2008.
(b) Sri Lanka won the ICC Men's T20 Cricket World Cup in 2012.
(c) Pakistan won the ICC Men's T20 Cricket World Cup in 2009.
(d) India have won the ICC Men's T20 Cricket World Cup 2 times so far.

Answer: c

5. Which of the following countries has not won a single title of icc men's T20 Cricket World Cup?

(a) Australia
(b) Pakistan
(c) England
(d) Sri Lanka

Answer: a

6. Under whose captaincy did India win the ICC Men's T20 Cricket World Cup?

(a) MS Dhoni
(b) Virat Kohli
(c) Sachin Tendulkar
(d) Sourav Ganguly

Answer: a

7. Which edition of icc men's T20 Cricket World Cup to be played in the year 2021?

(a) 10th
(b) 9th
(c) 8th
(d) 7th

Answer: d

8. Which country has won the ICC Men's T20 Cricket World Cup title twice?

(a) India
(b) West Indies
(c) Australia
(d) England

Answer: b

9. What are the venues for the ICC Men's T20 Cricket World Cup 2021?

(a) Dubai International Stadium
(b) Sheikh Zayed Stadium in Abu Dhabi
(c) Sharjah Stadium
(d) Oman Cricket Academy Ground

option:

(a) All of the above

(b) a and c

(c) a and b

(d) c and d

Answer: (a)

10. How many teams will play in the ICC Men's T20 Cricket World Cup 2021?

(a) 16
(b) 12
(c) 14
(d) 10

Answer: a

what kind of organization is OPEC?

Karnataka Schools likely to shut again amid Omicron threat

ESIC Bangalore begins interviews on these posts

- Sponsored Advert -

Most Popular

- Sponsored Advert -