Quiz Time: Which is the largest fish found in India?

1.: - Which is the largest fish found in India?
Ans : - Whale Shark

2.: - Pulses are a good source of
Ans: - Protein

3.: - Why does desi ghee smell?
Ans : - Causes of diacitil

4.: - Which colour is more deflection in rainbow?
Ans: - Red

5.: - Who invented television?
Ans: - J.L. Baird

6.: - Why does the diamond look shiny?
Ans : - Due to collective internal reflection

7.: - What is mainly found in 'dung gas'.
Ans : - Methane

8.: - The purity of milk is measured by which machine?
Ans: - Lactometer

9.: - Which is the most abundant metal element on earth?
Ans: - Aluminium

10.: - Pearl is mainly made of which substance?
Ans : - Calcium Carbonate

Arunita has backed out of a series of music video featuring reality show co-contestant Pawandeep Rajan

Akshara Singh's different style was shown, makes fans crazy

Photos go viral, Cardi B once again dominated the media

 

 

 

- Sponsored Advert -

Most Popular

- Sponsored Advert -