If you want to get good marks in competitive exam then remember these CA questions

Aug 08 2020 08:55 AM
If you want to get good marks in competitive exam then remember these CA questions

1. Under which scheme RBI has started the facility of transaction up to 200 rupees without internet?
Answer : Pilot scheme (period till 31 March 2021)

2. Who has become the Prime Minister of India by winning the parliamentary elections of Sri Lanka?
Answer : Mahindra Rajapaksa.

3. The High Court has given permission to open book exam to which university?
Answer : Delhi University.

4. Which country's drug has been approved by the US agency for clinical trials on corona infections?
Answer : South Korea.

5. Which league has been approved by the Ministry of Home Affairs?
Answer : Indian Premier League (IPL).

6. Which railway service is the railway going to start today?
Answer : Kisan Rail Service.

7. Which new bill has been passed by the US Senate?
Answer : To ban tik tok in a government device.

8. What is the number of corona virus infected in India so far?
Answer : 20,27,074 (41,585 deaths)

9. Former Lt. Governor of Jammu Kashmir GC Murmu has been appointed for which post?
Answer : CAG.

10. How many new Corona patients have been recorded in the country in the last 24 hours?
Answer : 62 538.

Also Read:

Recruitment for the posts of data entry operator, salary Rs 45000

Recruitment to Phlebotomist posts, will get attractive salary

Recruitment for the vacant posts of Assistant Professor, salary Rs 65568

Recruitment for the vacant positions of Trainee, apply soon