Answer this quiz if you want to bring good marks in competitive exam

Aug 08 2020 06:27 PM
Answer this quiz if you want to bring good marks in competitive exam

1. Prime Minister Narendra Modi is inaugurated in New Delhi today?
Answer : National Sanitation Center.

2. Who has been sworn in by President Ram Nath Kovind as the new CAG?
Answer : Girish Chandra Murmu.

3. How many players, including hockey captain Manpreet, have been found to be Corona positive?
Answer : Five players.

4. How many people including two pilots have died in the Air India plane crash in Kozhikode, Kerala?
Answer : 18 people.

5. How many dollars has the country's foreign exchange reserves increased by 11.94 percent by 31 July?
Answer : 534.57 billion dollars.

6. Facebook company founder Mark Zuckerberg has joined which club in the property case?
Answer : 100 billion dollars.

7. Who has been elected the new chairman of the Union Public Service Commission?
Answer : Professor Pradeep Kumar Joshi.

8. What is the number of coronavirus infected in India so far?
Answer : 20,88,611 (42,518 deaths)

9. Which state government has announced to form its own board of education from the next session?
Answer : Delhi Board.

10. How long has the work of Sebi chairman Ajay Tyagi extended by the Central Government?
Answer : 18 months.

Also Read-

If you want to get good marks in competitive exam then remember these CA questions

Answer these following questions to test your general knowledge

Solve this quiz if you are preparing for competitive exam