Answer this quiz to get success in competitive exam

Aug 09 2020 06:06 PM
Answer this quiz to get success in competitive exam

1. Who is called 'Garib Nawaz'?
Answer - Muinuddin Chishti

2. Where is Qutub Minar?
Answer : In Delhi

3. The land between mountains is called?
Answer : Valley

4. Sahariya tribe is found?
Answer : In Rajasthan

5. The map depicts mountains?
Answer : Red

6. Which country is the largest producer of silk?
Answer: China

7. Who was the Prime Minister of Pakistan during the Kargil War?
Answer : Nawaz Sharif

8. National bird of India is?
Answer : Peacock

9. When was the Indian National Congress established?
Answer : 1885 AD

10. Which shape is made of ground water?
Answer - Karstavido

Also Read-

Answer this quiz if you want to bring good marks in competitive exam

If you want to get good marks in competitive exam then remember these CA questions

Cameron Diaz found “peace” after retiring from acting