GK: How many times did Jagmohan Malhotra serve as the Lieutenant Governor of Delhi?

May 08 2021 04:19 PM
GK: How many times did Jagmohan Malhotra serve as the Lieutenant Governor of Delhi?

1. How many times did Jagmohan Malhotra act as the Lieutenant Governor of Delhi?

A. Twice
B. Once
C. Thrice
D. None of the above
Ans: A

2. Which position did Jagmohan Malhotra hold during the Vajpayee government in 1998?

A. Communications
B. Urban Development
C. Tourism and Culture
D. All of the above
Ans: D

3. In view of the COVID-19 epidemic, which border points did the Government of Nepal decide to close with India?

A. 13
B. 35
C. 22
D. 20
Ans: C

4. Who among the following is the longest-lived Chief Minister of West Bengal?

A. Mamata Banerjee
B.  Jyoti Basu
C. Praful Chandra Ghosh
D. Ajoy Kumar Mukherjee
Ans: B

5. On how many occasions did President's rule come into effect in West Bengal?

A. Four times
B. Five times
C. Thrice
D. Twice
Ans: A

6. Who has been appointed as the Deputy Governor of RBI?

A. B.P. Lawgo
B. T. Rabi Shankar
C. M. Rajeshwar Rao
D. Michael Patra
Ans: B

7. Which of the following Bollywood actresses aacount was permanently suspended by Twitter?

A.  Kangana Ranaut
B.  Sara Ali Khan
C. Mouni Roy
D. Shraddha Kapoor
Ans: A

8. Which Sri Lankan cricketer announced his retirement from international cricket?

A. Thisara Perera
B. Upul Tharanga
C. Tharanga Paranvitaana
D. None of the above
Ans: A

9. For how long has IPL 2021 been postponed?

A. For 28 days
B. for 14 days
C. Indefinitely
D. None of the above
Ans: C

10. Who translated Satyajit Ray's book 'Another Dozen Stories' from Bengali to English?

A. Arundhati Roy
B. Indrani Majumdar
C. Vikram Seth
D. Salman Rushdie
Ans: B

Bangkok, France come in support to supply oxygen to Arvind Kejriwal government

Krack movie cinematographer GK Vishnu tied knot in traditional ceremony

Govt Directives: Covid positive report not mandatory to get hospitalised