General Knowledge: Test your abilities by answering these questions

Sep 17 2019 06:16 PM
General Knowledge: Test your abilities by answering these questions

1. Where is the Kanchan Ganga mountain peak located?
Answer: Sikkim

2. Nearest planet from the sun is-
Answer:  Venus

3. Where is the headquarters of North East Frontier Railway?
Answer: Maligaon

4. Which element is found in Sugar?
Answer: Sucrose

5. Who was the producer of the first Indian film 'Raja Harishchandra'?
Answer: Dadasaheb Phalke

6. Which person of Assam has been the President of India?
Answer: Fakhruddin Ali Ahmed

7. The book is the author of 'War and Peace'?
Answer: Leo Tolstoy

8. Who appoints the Chief Election Commissioner?
Answer: President

9. Who wrote the patriotic song 'Ae Mere Watan Ke Logo'?
Answer - Pradeep

10. Air pressure is caused by
Answer: Density

General Knowledge: Remember these important questions now

If you want to increase your 'general knowledge', then answer these questions

Common Sense: Have A look at these important questions

© 2019 News Track Live - ALL RIGHTS RESERVED