General Knowledge: Remember these important questions now

Sep 15 2019 06:03 PM
General Knowledge: Remember these important questions now

1. Where is the Kanchan Ganga mountain peak located?

Answer: Sikkim

2. Nearest home from sun is-

Answer: Jupiter

3. Where is the headquarters of North East Frontier Railway?

Answer: Maligaon

4. Sugar found in domestic use is found in-

Answer: Sucrose

If you want to increase your 'general knowledge', then answer these questions

5. Who was the producer of the first Indian film 'Raja Harishchandra'?

Answer: Dadasaheb Phalke

6. Which person of Assam has been the President of India?

Answer: Fakhruddin Ali Ahmed

7. Who is the author of the book 'War and Peace'?

Answer: Leo Tolstoy

8. Who appoints the Chief Election Commissioner?

Answer: President

General Knowledge: have a look at these important questions to get success in the test

9. Who wrote the patriotic song 'Ae Mere Watan Ke Logo'?

Answer - Pradeep

10. Air pressure is caused by

Answer: Density

Common Sense: Have A look at these important questions

© 2019 News Track Live - ALL RIGHTS RESERVED