Common Sense: Have A look at these important questions

Sep 12 2019 07:16 PM
Common Sense: Have A look at these important questions

1. Who Was the President of the Constituent Assembly constituted to make the Constitution of India?
Answer - Dr. Rajendra Prasad

2. Indian film actor, Shatrughan Sinha belongs to which state?
Answer: Bihar

3. Aligarh is famous for which product?
Answer: To make locks

General Knowledge: Important questions for the government exam aspirants

4. In which Indian state is the 'Visakhapatnam' port located?
Answer: Andhra Pradesh

5. How many planets are there in our solar family?
Answer - 8

6. Where is the diesel locomotive manufacturing unit of India, 'Diesel Locomotive Works' located?
Answer: Varanasi

General Knowledge: Important questions for the government exam aspirants

7. People of which religion celebrate 'Baisakhi' festival?
Answer: People of Sikhism

8. Whose work is 'Shahnama'?
Answer: Firdausi

9. Capital of Manipur is-
Answer: Imphal

10. When was Goa liberated from the Portuguese?
Answer - 1964

Answer these questions to check your General Knowledge

© 2019 News Track Live - ALL RIGHTS RESERVED