If you want to increase your 'general knowledge', then answer these questions

Sep 13 2019 07:16 PM
If you want to increase your 'general knowledge', then answer these questions

1. Who was the founder of Indian National Congress?

Answer - A. O. Hume

2. Who was the first Indian Governor-General of independent India?

Answer - C. Rajagopalachari

3. Who founded the Prathana Samaj?

Answer: Atmaram Pandurang

4. What was the main feature of Chola administration?

Answer: Rural autonomy

5. What is the food item of Rhesham worm?

Answer: Mulberry leaf

6. Which ruler built the Grand Truck Road?

Answer - Sher Shah Suri

7. In which place is the harbour of the Indus Valley Civilization located?

Answer: Lothal

8. Who is the largest state in North East state?

Answer: Arunachal Pradesh

9. In which direction is China located?

Answer - Answer

10. Madhya Pradesh Which the state of India additionally touches the border of seven states?

Answer: Assam

Common Sense: Have A look at these important questions

General Knowledge: Important questions for the government exam aspirants

Answer these questions to check your General Knowledge

© 2019 News Track Live - ALL RIGHTS RESERVED