In what form is 1st September celebrated?

In what form is 1st September celebrated?
A. World Coconut Day
B. National Nutrition Week
C. V-J Day
D. None of the above
Ans. B

2. When is Teachers' Day celebrated?
A. September 2
B. September 3
C. September 4
D. September 5
Ans. D

3. When is International Literacy Day observed?
A. September 6
B. September 7
C. September 8
D. September 9
Ans. C

4. In what form is 8th September celebrated?
A. Brazil's Independence Day
B. International Day of Charity
C. World Suicide Prevention Day
D. World Physical Therapy Day
Ans. D

5. In what form is September 14 celebrated?
A. World First Aid Day
B. World Suicide Prevention Day
C. Hindi Day
D. International Charity Day
Ans. C

6. When is International Democracy Day celebrated?
A. September 13
B. September 14
C. September 15
D. September 16
Ans. C

7. When is Malaysia Day celebrated?
A. September 15
B. September 16
C. September 17
D. September 18
Ans. B

8. What is the theme of World Maritime Day 2020?
A. Empowering women
B. Promoting Women in Marine
C. Empowering women in the marine community
D. Continuous shipping to a sustainable planet
Ans. D

9. When is International Translation Day observed?
A. September 27
B. September 28
C. September 29
D. September 30
Ans. D

10. When is World Heart Day celebrated?

A. September 25
B. September 27
C. September 28
D. September 29
Ans. D

IIT Bombay greets Parag Agrawal on elevation as Twitter CEO

Apply for these posts of IIT Roorkee before the last date

India's first underground tunnel will be built in which city?

- Sponsored Advert -

Most Popular

- Sponsored Advert -