Test Your GK: Which country has won ICC men's T20 Cricket World Cup title twice?

1. Where will the next ICC Men's T20 Cricket World Cup be held?

(a) Australia
(b) India
(c) Oman
(d) United Arab Emirates

option:

(i) only a

(ii) Only b

(iii) Both a and b

(iv) Both c and d

Answer: (iv)


2. Where was the first edition of the ICC Men's T20 Cricket World Cup held?

(a) India
(b) England
(c) South Africa
(d) None of the above

Answer: c

3. Which country won the first edition of the ICC Men's T20 Cricket World Cup?

(a) Sri Lanka
(b) West Indies
(c) Pakistan
(d) India

Answer: d

4. Which of the following statements is correct regarding ICC Men's T20 Cricket World Cup?

(a) The first ICC men's T20 Cricket World Cup was held in 2008.
(b) Sri Lanka won the ICC Men's T20 Cricket World Cup in 2012.
(c) Pakistan won the ICC Men's T20 Cricket World Cup in 2009.
(d) India has won the Men's T20 Cricket World Cup ICC 2 times so far.

Answer: c

5. Which of the following countries has not won a single title of the ICC Men's T20 Cricket World Cup?

(a) Australia
(b) Pakistan
(c) England
(d) Sri Lanka

Answer: a

6. Under whose captaincy did India win the ICC Men's T20 Cricket World Cup?

(a) MS Dhoni
(b) Virat Kohli
(c) Sachin Tendulkar
(d) Sourav Ganguly

Answer: a

7. Which edition of the ICC Men's T20 Cricket World Cup to be played in the year 2021?

(a) 10th
(b) 9th
(c) 8th
(d) 7th

Answer: d

8. Which country has won the men's T20 Cricket World Cup title twice ICC?

(a) India
(b) West Indies
(c) Australia
(d) England

Answer: b

9. What are the venues for the ICC Men's T20 Cricket World Cup 2021?

(a) Dubai International Stadium
(b) Sheikh Zayed Stadium in Abu Dhabi
(c) Sharjah Stadium
(d) Oman Cricket Academy Ground

option:

(i) All of the above

(ii) a and c

(iii) a and b

(iv) c and d

Answer: (i)

10. How many teams will play in the ICC Men's T20 Cricket World Cup 2021?

(a) 16
(b) 12
(c) 14
(d) 10

Answer: a

GK Imp Questions: How many countries are involved in IMF?

'Digvijay Singh Wretched': State President VD Sharma

Mohit Kamboj furious at Malik

- Sponsored Advert -

Most Popular

- Sponsored Advert -