Under whose captaincy did India win the ICC Men's T20 Cricket World Cup?

1. Where will the next ICC Men's T20 Cricket World Cup be held?

(a) Australia
(b) India
(c) Oman
(d) United Arab Emirates

(i) only a

(ii) b only

(iii) both a and b

(iv) both c and d

Answer: (iv)

2. Where was the first edition of ICC Men's T20 Cricket World Cup held?

(a) India
(b) England
(c) South Africa
(d) none of the above

Answer: c

3. Which country won the first edition of ICC Men's T20 Cricket World Cup?

(a) Sri Lanka
(b) West Indies
(c) Pakistan
(d) India

Answer: d

4. Which of the following statements are correct regarding the ICC Men's T20 Cricket World Cup?

(a) The first ICC Men's T20 Cricket World Cup was held in 2008.
(b) Sri Lanka won the ICC Men's T20 Cricket World Cup in 2012.
(c) Pakistan won the ICC Men's T20 Cricket World Cup in 2009.
(d) India has won the ICC Men's T20 Cricket World Cup 2 times so far.

Answer: c

5. Which of the following country has not won a single title of ICC Men's T20 Cricket World Cup?

(a) Australia
(b) Pakistan
(c) England
(d) Sri Lanka

Answer: a

6. Under whose captaincy did India win the ICC Men's T20 Cricket World Cup?

(a) MS Dhoni
(b) Virat Kohli
(c) Sachin Tendulkar
(d) Sourav Ganguly

Answer: a

7. Which edition of the ICC Men's T20 Cricket World Cup will be played in the year 2021?

(a) 10th
(b) 9th
(c) 8th
(d) 7th

Answer: d

8. Which country has won the ICC Men's T20 Cricket World Cup title twice?

(a) India
(b) West Indies
(c) Australia
(d) England

Answer: b

9. What are the venues of the ICC Men's T20 Cricket World Cup 2021?

(a) Dubai International Stadium
(b) Sheikh Zayed Stadium in Abu Dhabi
(c) Sharjah Stadium
(d) Oman Cricket Academy Ground

alternative:

(i) All of the above

(ii) a and c

(iii) a and b

(iv) c and d

Answer: (i)

10. How many teams will play in ICC Men's T20 Cricket World Cup 2021?

(a) 16
(b) 12
(c) 14
(d) 10

Answer: a

Who was the last Governor-General of India?

Where is the headquarter of Food and Agriculture Organization?

Who was the last Governor-General of India?

- Sponsored Advert -

Most Popular

- Sponsored Advert -